Att hamna på spännande sajter av misstag

Jag fann http://www.warehouse.no/ häromdagen när jag sökte efter TIGI. Jag har tänkt testa Bed Head under en längre tid, men jag anser att deras produkter är lite väl dyra trots att jag hört mycket gott om produkterna och att de kommer i stora pumpflaskor. Jag är väldigt svag för pumpflaskor vad gäller shampoo, så det kan nästan räcka som anledning att köpa Bed Head. Jag har redan varit i en butik och luktat på deras olika shampoon så jag vet vilket jag ska köpa utan att bli chockad av någon märklig doft som jag inte klarar av. Jag är allmänt väldigt känslig för dofter, och typ vanilj och kokos klarar jag inte av, men som tur är så har TIGI inte valt någon av dessa annars så vanliga dofter för sina produkter.

Kul färger som lyser upp badrummet
Bed Head har förpackningar i glada och pigga färger som gör att man tycket att badrummet får sig en extra färgklick. Rosa, turkos med mera gör varenda badrum kul att vara i. Badrummen glömmer vi inte helt sällan bort att göra lite extra fina, utan vi lägger istället kraft och energi på att göra det snyggt i andra delar av hemmet, men även badrummet förtjänar lite uppmärksamhet så se till att ordna till det där inne också.