Begravningsbyrå i Stockholm

Alla kommer någon gång i livet uppleva hur en nära anhörig går bort. Detta är ofta en tid av sorg och oro, men samtidigt är det många saker som måste ordnas kring begravningen. Då är det skönt att kunna få hjälp och stöd av personer som vet vad som ska göras.

I Stockholm finns soderquists.se, en begravningsbyrå med många års erfarenhet av att arrangera begravningar. De visar vilka olika valmöjligheter som finns när det gäller till exempel att välja hur begravningsceremonin ska se ut, kista och blomsterarrangemang. I en tid av sorg kan det vara svårt att ta alla beslut på egen hand.

Söderquists begravningsbyrå hjälper dig
Boka in ett besök hos Söderquist begravningsbyrå på Södermalm, Stockholm, Saltsjöbaden eller Nacka för att samtala om upplägget. Ibland har den avlidne haft önskemål som de efterlevande vill uppfylla. Om det finns något skrivet om hur ceremonin ska gå till är det mycket bra att ta med det.

Vid besöket diskuteras tid och plats för begravningen och vilken typ av ceremoni som önskas. Det går bra att ha en kyrklig ceremoni men även en borgerlig eller i något annat religiöst samfunds regi. Hjälp fås även med val av musik, gravsten och dödsannons. Utöver begravningen finns hjälp av få att hantera den avlidnes bouppteckning och konton på nätet, till exempel Facebook.

Detaljer vid begravning
Söderquists begravningsbyrå hjälper dig med de viktiga detaljerna. Ett val som ska göras är om det önskas jordbegravning eller kremationsbegravning. Vidare behöver man ta ställning till valen mellan kistgrav, urngrav, minneslund, askgravplats eller om man vill sprida ut askan på annan plats. Inskription på gravstenen ska väljas ut och det är brukligt att man trycker upp program och tackkort att skicka ut efter begravningen.

Allt detta och ytterligare detaljer får du hjälp med av Söderquists begravningsbyrå. Det finns hjälp och stöd att få i din stund av sorg och bekymmer. Du får alltid en skriftlig prisuppgift över alla poster som ingår i Söderquists service.