Nelly – En butik på nätet med moderiktiga kläder

Nelly är en butik som finns att tillgå på nätet. Den tillhandahåller moderiktiga kläder för såväl män som kvinnor. De har ett eget märke som heter NYL och erbjuder även andra märkesvaror till låga priser. Detta är en butik som främst riktar sig till unga människor mellan 18 och 35 år, och då för att ge denna generation kläder som är högaktuella och inne.

Bland deras utbud finns även sportplagg, accessoarer, parfymer, väskor, ryggsäckar samt annat som kan höra en komplett klädsel till.

Att utnyttja Nellys rabattkod
Om man har lyckat få tag i Nelly rabattkod kan man skatta sig lycklig. Man har då valet att utnyttja de rabatter som Nelly erbjuder på hemsidan eller att lösa in rabattkoden som många gånger ger ett högt värde genom att minska summan på de inhandlade varorna.

Genom ett enkelt klick aktiverar man denna rabattkod. När man har valt vilka produkter som man vill beställa går man vidare till kassan. Där anger man enkelt rabattkoden innan man betalar och får då genast de rabatter avdragna som koden gäller för.

Vad får man för en rabattkod hos Nelly?
Genom en vanlig beställning utan en rabattkod erbjuds man en fri frakt om man beställer en order som överstiger 199 kronor. Många gånger kan en rabattkod berättiga till en fri frakt och man får den då oftast oavsett ordervärde. Det är därför mer förmånligt att få den fria frakten genom en rabattkupong.

I andra fall får man en viss procentsats som minskar den totala ordersumman. Värdet av rabattkupongen kan vara så högt som hela 70% i rabatt. Detta gör att man eventuellt kan utöka sin beställning med ytterligare varor.